Utekök från La Cornue

Exklusiva spisar för exklusiva kök. En exklusiv spis lyfter ett exklusivt kök.

Välkommen till ett underbart penthouse i centrala Los Angeles som erbjuder en oöverträffad avskildhet. Hjärtat i detta hem är dess utomhuskök från La Cornue, designat för att tillgodose behoven hos de mest kräsna kockarna.

Köket, som har en linjär utformning, består av högkvalitativa material och är utrustat med den senaste teknologin. Det innehåller en inbyggd professionell grill (modell BBQ42), en sidobrännare, en vinkyl, en diskmaskin samt uppvärmningslådor. Det är ett kök som utlovar ett stort antal kulinariska äventyr under både solen och stjärnorna.

A project of an outdoor kitchen designed both to cook on sight with all the comforts, and to surprise guests with the refined play of open and closed spaces.

Denna urbana oas i Los Angeles är en unik tillflyktsort från stadens brus. Det är en plats där arkitektur och livet utomhus möts i perfekt harmoni. Färgpaletten och ytbehandlingarna är noggrant utvalda för att komplettera den omgivande miljön. Pärlbeige, RAL 1035, i kombination med polerad krom, bidrar till en känsla av värme samtidigt som de understryker den moderna designen.

Franska La Cornue är spisarnas spis. Sedan starten 1908 är det här spisen som regerar över all världens spisar. Välj din kombination precis som du vill ha den, både funktions- och storleksmässigt. Du kan alltså kombinera allt du drömt om här, eller vad sägs om: gasspis, gasugn, elektrisk spis, elektrisk ugn, en snabbplatta och en platta med grillfunktion. Du kan dessutom välja färg på både ytterhölje och detaljer.

Vi kan bara konstatera att grundaren Albert Dupuy sannolikt skulle vara extremt stolt om han kunde se hur väl man, i flera generationer, förvaltat både kunskap och varumärke. Ett tidlöst hantverk som fortsätter att skörda framgångar, både i Frankrike och internationellt.

Läs mer på: www.lacornue.com eller beställ en direkt hos GECO.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Hotel du Cap-Eden-Roc på Rivieran. Ta en titt i vår guide om du letar efter exklusiva hotell och exklusiva resorts.

Hotel du Cap-Eden-Roc på Rivieran

För den som vill uppleva det goda lyxlivet på Côte d’Azur är Hotel du Cap-Eden-Roc ett måste. Hotellet firade 150-årsjubileum för något år sedan, men ...