La Manga Club

Exklusiva hotell, resorts och anläggningar för din hälsa. Exklusivt spa och lyxiga pooler.

Njut av en fullständigt magisk semesterupplevelse med jacuzzi, inomhuspool, gym, samt golf- och tennisbanor i världsklass, allt med en fantastisk utsikt över en förtrollande lagun. La Manga Club i spanska Alicante imponerar genom att erbjuda en rad faciliteter som nästan gör det svårt att nämna vad som inte finns här.

För dem som värdesätter en aktiv semester så är La Manga Club det ultimata valet. Att återvända hem vältränad och upptankad med energi är alltid värt varenda krona. Det här är en destination som erbjuder ett stort utbud av aktiviteter med olika svårighetsgrader, vilket ger möjlighet att både utmana dig själv och koppla av när energin tryter.

Welcome to La Manga Club, an exclusive tourist, sports and leisure resort, located in the Region of Murcia, Spain, surrounded by an exceptional natural environment, next to the Mediterranean Sea and set in the Calblanque Natural Park.

La Manga Club är imponerande och sträcker sig över en yta som är tre gånger större än Monaco. Vid första ögonkastet kan det kännas som att utforska en hel region snarare än enbart en resort. Här möts du av flera små byar, var och en med sin egna charm, bestående av semesterboenden, restauranger och kaféer.

Bo på det majestätiska huvudhotellet, Principe Felipe, där rymliga rum med terrass erbjuder en spektakulär utsikt mot golfbanor eller pooler. Trots att golf är en av huvudattraktionerna på La Manga, finns det gott om plats och möjligheter för andra sporter. Upplev spänningen på ett tjugotal tennisbanor, träna i det stora gymmet, simma i den halvolympiska inomhuspoolen eller utforska naturen genom mountainbikes, cykelrutter, vandringsleder och löpspår. La Manga Club erbjuder en fullständig och mångsidig semesterupplevelse för alla.

Läs mer på: www.lamangaclub.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Nettleton 199

På ett berg utanför Kapstaden finns ett av de mest spännande hus vi stött på. Ett hus med en magnifik utsikt och en strålande arkitektur ...