Flora Blanc från Schlossberg

Exklusiva sängkläder skapar ett lyxigt sovrum.

Sommaren är här! Och snart glider vi över i den efterlängtade ledigheten. Vi på redaktionen drömmer redan nu om att sova utomhus. Vad passar då bättre än att lyfta fram somriga och exklusiva sängkläder från Schlossberg av satin. På bilden ser du det blommiga och färggranna setet Flora Blanc. Ja, vem vill inte krypa ner i en färgsprakande blomsteräng? Tänk på att dina sängkläder omfamnar dig, natt efter natt, och ger dig både välbehövlig vila och återhämtning. Känslan du har när du lägger dig i din säng är extremt viktig för ditt välbefinnande.

The sea of flowers invites you to let yourself fall into the warm feeling of lightness. Peonies, cosmeas and dahlias in strong orange tones and sunny yellow, delicate salmon beige, fresh fuchsia and cool green nuances radiate in such colour intensity that you can almost smell them.

Unna dig sängkläder av högsta klass då det här är något du har närmast huden ett flertal timmar per dygn. Schlossberg är ett exklusivt varumärke från Schweiz som väver i bomullssatin och jersey. De väver sina bäddset av den bästa bomullen i världen och resultatet är bara något som måste upplevas.

Läs mer på: www.schlossberg.ch

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Ta en titt i vår guide om du letar efter exklusiva fristående badkar till ett exklusivt och lite lyxigt badrum.

Serpentine från Drummonds

Ännu ett egensinnigt och uppfriskande badkar från de brittiska öarna. Med Serpentine blir drömmar till verklighet på ett passionerat sätt. Det här är ett perfekt ...