Double by Roda

Exklusiva utemöbler för trädgården eller runt poolen. En exklusiv utemöbel kan lyfta din utomhusmiljö.

Den efterlängtade sommaren är här. Utforska vårt urval av hållbara och stilfulla utomhusmöbler som inte bara kommer att förvandla din utomhusyta till en förlängning av ditt hem. Double från Roda är ett lysande exempel på det.

Den framstående designern Rodolfo Dordoni har återigen imponerat med sin senaste skapelse för Roda – kollektionen Double. Med ett övergripande fokus på att kombinera estetik, funktionalitet och hållbarhet har Dordoni skapat ett totalt utomhussystem som tar utomhuslivet till nya höjder. Den mest slående egenskapen hos den här kollektionen är dess unika utseende. Kollektionens stomme är klädd med ett fascinerande 3-D nät i flera färger, vilket ger möblerna en modern och dynamisk karaktär. Detta nät ger inte bara en visuell effekt utan skapar även ett bekvämt och stödjande sittutrymme.

Ett av de mest spännande aspekterna med Double är dess mångsidighet. Möblerna kan användas i sin ”avklädda” form med det attraktiva nätet i centrum eller så kan du välja att klä in dem med tyg från det omfattande urvalet av tyger. Detta ger dig möjlighet att anpassa möblerna efter din personliga stil och i din utomhusmiljö.

Hållbarhet är en av grundstenarna i Double-kollektionen. Den innovativa specialtekniken som används i möblerna gör det möjligt för dem att stå ute under olika väderförhållanden. Den optimala vattenavrinningen förhindrar ansamling av vatten och främjar snabb torkning, vilket förlänger möblernas livslängd och bevarar deras skönhet över tiden.

Kollektionen Double är en hyllning till utomhuslivet och en demonstration av formgivarens oöverträffade designförmåga. Med sin kombination av enastående estetik, anpassningsbarhet och hållbarhet är detta en kollektion som kommer att förändra sättet vi upplever och njuter av utomhusmiljön.

Double is an articulated and total outdoor seating system designed to recreate the same relaxing and exclusive atmosphere of an indoor living space.

När det gäller utomhusmöbler och trädgårdsmöbler är det ett namn som står ut i mängden – Roda. Denna framstående aktör har cementerat sin ställning som ett exklusivt och högkvalitativt varumärke. Med en fullständig inriktning på utomhuslivet, kombinerar Roda innovation med estetik för att forma en unik upplevelse av elegans och funktionalitet.

Sedan företagets början år 1990 i Gavirate har Roda ständigt frambringat möbler som går långt bortom det vanliga. Med över trettio års erfarenhet av att skapa högkvalitativa utemöbler och trädgårdsmöbler har de förvandlat utomhusprojekt till levande konstverk. En av Rodas mest framträdande drag är deras egen italienska design, som inte bara är estetiskt tilltalande, utan också speglar en djup förståelse för människans relation till naturen. Denna designfilosofi strålar genom varje skapelse, från färgpaletten till materialvalen och de skulpturala formerna.

Innovativ teknik är kärnan i Rodas framgång. Genom att förena traditionellt hantverk med moderna framsteg har de lyckats skapa möbler som tål utomhusmiljön utan att kompromissa med komfort och stil. En viktig milstolpe i Rodas historia inträffade år 2004, när de blev pionjärer som förde in konceptet med att föra in inomhuskulturen utomhus. De skapade serier av möbler som inte bara förenade estetiska värden utan även kulturella sådana, så att utomhusutrymmet kunde bli en harmonisk förlängning av interiören.

Läs mer: www.rodaonline.com

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Riva 90' Argo

Riva 90’ Argo

Rivas 90’ Argo är den nya generationens yacht med flybridge. Namnet Argo, som enligt grekisk mytologi var det första fartyget på haven, beskriver på ett ...