Case 5.0 by Boffi

Exklusiva badrum och lyxiga inredningar för ditt drömboende. Ett exklusivt badrum från Italien.

Vi har skrivit om kökskonceptet tidigare men vill idag lyfta fram systemet som riktar sig mot badrummet. Som alla vet så är italienska Boffi ett innovativt företag med djupa rötter inom design och tillverkning av köks- och badrumsprodukter. Om vi betraktar Boffi ur ett historiskt perspektiv ser vi att det har gått tjugo år sedan den ursprungliga Case 5.0-systemet lanserades, och under denna tid har teknologi och design utvecklats rejält. Detta har gett Boffi och Piero Lissoni den fantastiska möjligheten att fortsätta utvecklingen med viktig feedback från sina kunder. Tolkningen och omformningen resulterade i detta stilrena badrum, en privat oas som vi tycker har hittat inspiration i den japanska tvagningskulturen.

Boffi has always been synonymous with high quality, without forgetting the functionality of its components and the careful choice of sustainable materials.

Historiskt så grundades bolaget och varumärket redan 1934 av Piero Boffi. Han hade först ett mindre företag inom möbelindustrin som relativt snabbt blev synonymt med italienskt nytänk och design. Varumärket och hantverket har sedan dess förvaltats skickligt och man har fortsatt utvecklingen i samarbete med ett flertal internationellt erkända designers.

Läs mer på: www.boffi.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Breitling Navitimer 01, Ø43 mm, Ref: 1AB0121211B1X1

Breitling Navitimer 01

Breitling Navitimer 01 är en populär klassiker som piffats upp under åren som gått. Den såg dagens ljus redan 1952. Inga andra klockor är så ...