Röshults Kitchen Island

Exklusiva utekök för din exklusiva trädgård.

Utomhuskök blir allt populärare i Sverige, det är en klar trend. Vi blir därför extra stolta när vi får lyfta fram en innovativ aktör med rötterna i den svenska myllan, närmare bestämt i Småland. För Röshults har med sitt tydliga formspråk suddat ut gränserna mellan det traditionella köket, uterummet och loungedelen. Denna köksö är framtagen med en tydlig vision om att skapa en samlingspunkt för matlagning och social interaktion under bar himmel, vilket förvandlar varje måltid till en upplevelse.

Designen är minimalistisk och sofistikerad, med rena linjer och högkvalitativa material som rostfritt stål och natursten. Dessa material är inte bara valda för sin estetiska tilltalande, utan också för deras hållbarhet och förmåga att stå emot de utmaningar som utomhusmiljön för med sig. Det innebär att köksön inte bara är en vacker möbel, utan också en investering som kommer att hålla i många år framöver.

Deras utomhuskök följer en tydlig linje och du känner igen dem i deras rena och avskalade design.

Ett utomhuskök består förutom grillen även av sideboards, rullvagn och en sink. Varje del är viktig och är med och skapar den helhetskänsla som lyfter ditt nya ”uteliv” till en helt annan nivå. Utomhusköket från Röshults är uppbyggt på smarta moduler som gör att du kan anpassa ditt kök efter yta och behov. Självklart kommer allt färdigmonterat. Du kan bara tända upp och låta familjemiddagen eller grillfesten börja. Och självklart kan du välja om du vill köra kol eller gasol.

För dig som ser ”ute” som ditt stora vardagsrum så förenas här matplatsen och uteköket på ett tidlöst och elegant sätt.

Läs mer på: www.roshults.se

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar