Exklusiv pendel från Foscarini

Exklusiva lampor och armaturer för det exklusiva vardagsrummet. Exklusiv design lyfter ditt hem.

Detta transparenta mästerverk, som heter Caboche Plus Grande, har en unik design med glittrande pärlor och en insida i handblåst glas. Denna eleganta och exklusiva pendel kommer från italienska Foscarini. Den är framtagen för att ge ett varmt och stämningsfullt ljus och har ett smart upphängningssystem med kablar i stål.

Foscarini imagines, develops and produces decorative lamps: night and day, whether they’re on or off, they seduce, surprise and inspire.

Foscarini etablerades i Venedig år 1981. Sedan starten har de på ett innovativt sätt utforskat olika material, något som fortfarande tydligt kan ses i sortimentet. De är också duktiga på att samarbeta med både etablerade designers och nya spännande förmågor. Sammantaget ger det Foscarini ett högst originellt och överraskande varierat produktsortiment. Namnet Foscarini betyder ungefär ljusfilosofi, ett namn som passar perfekt då företaget främst kännetecknas av sin vilja att framhäva ljusets alla sidor.

Läs mer på: www.foscarini.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Maserati Ghibli

Idag tar vi en närmare titt på Maserati Ghibli. Denna formsköna och eleganta bil finns med tre motorer: alla kraftfulla V6:or på tre liter. Oavsett ...