Six Senses Douro Valley

Six Senses Douro Valley. Exklusivt spa och hotell. Perfekt för wellness.

I en värld där vardagens stress och brus ständigt är närvarande, framträder Six Senses Douro Valley i Portugal som en fristad för återhämtning och självomvårdnad.

Denna underbara och lyxiga retreat är belägen i hjärtat av den UNESCO-listade Dourodalen, omgiven av böljande vingårdar och en vackert ringlande flod. Och det råder ingen tvekan om att Six Senses Douro Valley är en upplevelse som syftar till att revitalisera kropp, sinne och själ. Har laddar du batterierna.

Inrymt i en storslagen herrgård från 1800-talet kombinerar man mycket smakfullt historisk elegans med modern design och hållbarhet. Från dess traditionella exteriör till de minimalistiskt designade inre utrymmena, är varje detalj noggrant utformad för att främja en känsla av välbefinnande och lugn.

Hälsa och wellness står verkligen i centrum här. Anläggningen stoltserar dessutom med omfattande faciliteter som är skräddarsydda för avkoppling och återhämtning. En uppvärmd inomhuspool erbjuder en lugnande tillflykt året runt, medan en utomhuspool bjuder in till avkoppling under solen med utsikt över den pittoreska dalen. För de som söker en mer intensiv avkoppling, finns en bastu och vattenbäddar tillgängliga, som i all sin enkelhet erbjuder en unik avstressande upplevelse.

Six Senses Douro Valley erbjuder en sagolik upplevelse som sömlöst förenar lyx med välbefinnande.

De har en fantastisk spaanläggning, med tio behandlingsrum, som erbjuder en vacker vy över den lummiga dalen. Gästerna kan välja mellan ett stort utbud av behandlingar, från traditionell massage till mer innovativa wellness-terapier, alla utformade för att främja hälsa och välbefinnande.

För de som söker en mer interaktiv upplevelse, erbjuder Six Senses unika workshops i Alchemic Bar, där gäster kan utforska den helande kraften i naturliga ingredienser. En mycket spännande upplevelse. Yoga i en privat studio, och ”avslappningskokonger” som hänger i trädgården, erbjuder ytterligare möjligheter för återhämtning och i viss mån även självreflektion. Dessutom, för en dos av vardaglig lyx, inbjuder nagelbaren till manikyrbehandlingar ackompanjerade av ett glas lokalt rött vin.

Läs mer: www.sixsenses.com

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Black Palms från Ralph Lauren Home

Kollektionen Black Palms från Ralph Lauren Home är inspirerad av fina organiska material men också av naturens färger och mönster. Man lyfter fram lugna färger ...