Air by Manutti

En exklusiv utemöbel i din trädgård, eller på din terrass. Exklusiva utemöbler kring poolen.

Sommaren är här och vi njuter vi av varje sekund. För att skapa lite extra inspiration kring det ljuva ”utelivet” så tar vi en titt på utemöbler från belgiska Manutti. Det här är något för dig som uppskattar avskalad design och ett stilrent formspråk. Vi på redaktionen letar med ljus och lykta i världens alla hörn för att hitta snygga möbler som passar i trädgården och på terrassen. Här är det delar ur kollektionen Air, med design av Koen Van Extergem, som lyfter området kring poolen.

Air is a modular outdoor sofa and table collection in aluminium. The sofa’s large, voluptuous cushions give a distinctive exotic elegance to every exterior. Fit for any style, the Air table collection comes in a classic design that radiates charm and warmth. Fans of a more modern, austere style will be seduced by the ceramic tabletop. Air breathes a fresh breeze into every outdoor moment.

Man kan få ut mycket mer sommaren, och faktiskt även hösten, genom att välja rätt möbler. Utemöbler finns i många olika slag och det kan därför vara svårt att veta vad man ska välja. Här får du tre råd kring ditt val av utemöbler.

1. Komfort
Utemöbler skall vara sköna att sitta i, i flera timmar. En stol skall ge stöd för både rygg och ben. Du bör lägga en del tid på att testa utemöbler innan du beslutar dig för ett köp så att du får rätt totalkänsla när det gäller just komforten.

2. Funktionalitet
Passar möbeln syftet du vill använda det för. Det kan kanske vara mer passande med en möbel som är stapelbar eller kan fällas ihop.

3. Underhållskrav
Underhållsfria utemöbler är ideala. Därför bör du fundera över materialet som möbeln har då olika material kräver olika mycket underhåll.

Läs mer på: www.manutti.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

När du söker en exklusiv bostad på Mallorca ska du kontakta Skeppsholmen Sothebys International Realty. Lyxiga drömboenden på ett och samma ställe.

Villa Valldemossa på Mallorca

Denna sagolika fastighet, som erbjuder en bedövande vacker utsikt över havet och det kuperade landskapet, ligger bara fem minuter från den charmiga byn Valldemossa. Här ...