IWC Portofino Chronograph

IWC Portofino Chronograph. En av flera lyxklockor du kan hitta hos HOOM.

Portofino är en elegant modell som såg dagens ljus år 1984, då med lyxig guldboett och en månfasindikator. Kollektionen kombinerar sofistikerad design med avancerade funktioner. Med en IWC Portofino Chronograph på armen så kan man konstatera att tidlös design alltid är en vinnare.

Sedan slutet av 1800-talet har IWC utvecklat och producerat armbandsur. Företaget grundades av en amerikansk urmakare, Florentine Ariosto Jones, som tidigare flyttat från Boston till den tyskspråkiga staden Schaffhausen. Resten är, som man säger, historia.

IWC’s watch families – the Pilot’s Watches, Portugieser, Ingenieur, Aquatimer, Da Vinci and Portofino – look back on a long tradition. They attest to the innovation of the engineers in Schaffhausen through four generations and embrace the broad range of the company’s watchmaking expertise: from robust watches for everyday use to professional sports watches and the complexities of haute horlogerie at its finest. These are joined by watch specialities such as the Grande Complication and the IWC Vintage Collection.

Material & Utförande
Modell: IW391008
Tillverkare: IWC
Serie: Portofino Chronograph
Typ: Herrklocka, dressmodell
Diameter: Ø 42 mm
Tjocklek: 13.5 mm
Boett: Stål
Baksida boett: Solid
Armband: Svart läder, krokodil
Urtavla: Svart med indexmarkeringar
Spänne: Bygelspänne i stål
Glas: Repskyddat safirglas
Bezel: Stål

Urverk & Funktioner
Urverkstyp: Automatiskt, självuppdragande
Sekundvisare: Svepande
Urverk: IWC 75320 med 25 juveler
Gångreserv: 44 timmar
Datumangivelse: Veckodag och datum
Vattenskydd: 3 ATM
Funktioner:
Separat sekundvisning
Kronograf

Sedan år 2000 ingår IWC Schaffhausen i den amerikanska lyxvarukoncernen Richemont International SA.

Läs mer på: www.iwc.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar