Baìas by Antonio Lupi

När du letar efter ett exklusivt och fristående badkar till ditt exklusiva badrum.

Det formsköna fristående badkaret Baìas är ritat av Carlo Colombo design för italienska Antonio Lupi. Badkaret, som är framtaget i ett material kallat Cristalplant, har en oval form och tidlös design. Men, det som verkligen får det att sticka ut, är att man kan få det lackerat i ett stort antal färger.

Ett fristående badkar är det ultimata valet för den som strävar efter att skapa ett lyxigt och personligt badrum eller spaavdelning. Den eleganta och tidlösa designen gör att badkaret inte bara blir en funktionell del av badrummet utan också ett konstverk i sig självt.

Möjligheten att placera det fristående badkaret antingen helt eller delvis mot en vägg ger flexibilitet i utformningen av badrummet. Det kan skapa en känsla av rymd och öppenhet samtidigt som det ger möjlighet att utnyttja rummet optimalt. Alternativt kan badkaret placeras fritt i rummet för att skapa en mer dramatisk och central fokuspunkt.

Carlo Colombo is considered to be one of the most important Italian architects and designers on the international scene.

En av fördelarna med ett fristående badkar är den konstnärliga friheten att utforska olika ljuseffekter, något Carlo Colombo är en mästare på. Genom att ljussätta badkaret kan du skapa en atmosfär av avkoppling och romantik. Mjuka belysningselement kan framhäva de rena linjerna och formerna hos badkaret, medan subtila färgskiftningar kan skapa en lugnande och harmonisk miljö för avkoppling.

Det fristående badkaret blir inte bara en plats för ren funktion utan också en central del av inredningsstilen i ditt badrum. Oavsett om du föredrar en modern, minimalistisk design eller en mer klassisk och romantisk atmosfär, kan ett fristående badkar anpassas för att passa din personliga smak och stil.

Läs mer på: www.antoniolupi.it

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Coral Estate 806

Curaçao är en ö i Västindien som ligger ca 70 km norr om Venezuela i sydliga delen av Karibiska havet, mellan Aruba och Bonaire. På ...