A-Propos från Roche Bobois

Exklusiva soffor och exklusiva möbler. HOOM är perfekt om du letar efter en exklusiv soffa.

Den fluffiga och formsköna soffan A-Propos är designad av den italienska formgivaren Maurizio Manzoni för franska Roche Bobois. Den exklusiva soffan har en rektangulär form och en fast sits med mjuka kuddar för extra komfort. Ryggstödet är högt och vinklat för att ge en skön sittvinkel. A-Propos, som blivit populär för sin moderna och minimalistiska design, finns i olika färger och tyger. Denna flexibilitet ger dig möjlighet att anpassa soffan efter dina egna önskemål och behov. Andra produkter på bilden som passar med soffan är golvlampan Autographe, formgiven av Christian Ghion samt terrakottavasen Écorce, med design av Jean-Christophe Clair.

Maurizio Manzoni’s work goes from interior design to graphics, to stand projecting, to fabric design and to the nautical planning of motorboats and yachts, both for the interiors and for the exteriors.

Att köpa en soffa är en investering och det är viktigt att tänka på några saker för att hitta den perfekta soffan för ditt hem. Här är fem tips att tänka på när du köper soffa:

1. Storlek: mät utrymmet där du vill ha soffan och se till att den passar in. Det är också viktigt att tänka på antalet personer som kommer att använda soffan och välja en storlek som passar dina behov.

2. Komfort: prova soffan och sitt i den innan du köper den. Soffan ska vara bekväm och stödjande och du bör känna dig avslappnad när du sitter i den. Tänk på om du vill ha en mjuk eller fast soffa och vilket material du föredrar.

3. Kvalitet: välj en soffa av hög kvalitet som kommer att hålla länge. Kontrollera sömmarna och tyget för att se till att de är hållbara och av hög kvalitet.

4. Stil: välj en stil som passar ditt hem och din personliga smak. Tänk på färg, mönster och design när du väljer din soffa.

5. Budget: bestäm din budget innan du börjar titta på soffor och håll dig till den. Det är lätt att överskrida sin budget när man köper möbler, så det är viktigt att ha en klar bild av vad du vill spendera innan du börjar titta.

Du hittar annat vackert kopplat till hemmet på Instagram (hoommagazine).

Läs mer på: Roche Bobois

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Lyxklockor - vår guide visar utvalda exklusiva herr- och damur.

Omega Speedmaster Calibre 321

Under förra året kom lanseringen av Omegas nya Speedmaster Calibre 321. Den här innovativa och redan ikoniska kollektionen lanserades första gången 1957 och fick världens ...