Pershing 140

Pershing 140 är varumärkets flaggskepp på lite drygt 43 meter. Denna moderna yacht kan förses med antingen 12- eller 16-cylindriga dieslar från MTU kopplade till vattenjetaggregat. I det kraftfullaste utförandet – 4xMTU 16V2000 M96L på vardera 2 600 hk – betyder det en toppfart på 38 knop och en marschfart på sådär en 30 knop.

Kombinationen av innovativ design, högkvalitativa material samt stor volym i båten gör detta till en riktigt fin yacht, dessutom det den första Pershing som tillverkas i aluminium. Här finns plats för elva gäster och en besättning på sju. Gästerna kan njuta av soldäck, utfällbara däcksytor och en hel del annat som kan förgylla en längre färd på havet.

The ultimate expression of the Pershing thrill. The Pershing 140 is not only Pershing’s first all-aluminum superyacht. It is also the first yacht with a raised helm station directly connected to the sun deck. It is the first to set the area dedicated to the owner on the main deck and is also the first to have a beach area that can open fully on three sides.

Båten har tre däck och byggs vid Ferretti Group Superyacht Yard i Ancona. Design av Fulvio de Simoni Yacht Design.

Läs mer på: www.pershing-yacht.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Rolex Yacht-Master

Rolex Yacht-Master var en av de hetaste nyheterna på klockmässa i Basel, tidigare i år. Den har en väldigt spännande och närmast kopparröd ton som ...