Savoir No 4 – The New Standard

Exklusiva sängar i exklusiva sovrum. Perfekt om du letar efter en exklusiv säng.

Det här är en lyxsäng som lovar enastående komfort och hållbarhet och är eftertraktad av världens främsta hotell för sin enastående kvalitet. Varje säng tillverkas på beställning enligt kundens specifikationer i Savoirs verkstäder i Wales, vilket innebär att det inte finns någon ”grundmodell” – varje säng är unik och tillverkas med precision och omsorg för att uppnå den högsta möjliga standarden för sagolik sömn​.

Savoir Bed No 4 tillverkas för hand och det tar i genomsnitt 50 timmar att skapa en färdig produkt. Sängens uppbyggnad inkluderar en madrass fylld med en nästintill perfekt kvalitetsull, och nålfiltad bomull, som är skiktade ovanför höga fickfjädrar. Resultatet är ett magiskt stöd och en ljuvlig natts sömn, varje natt​. Varje kontur av din kropp är naturligt vadderad, vilket håller din ryggrad i en korrekt position medan du sover​.

A masterpiece of longevity and comfort, our Nº4 was created following demand from some of the world’s best hotels.

​Savoir Beds producerar färre än 1 000 exklusiva och handtillverkade sängar per år, vilket understryker företagets fokus på kvalitet framför kvantitet. Deras engagemang för hantverk och användningen av traditionella tekniker och naturliga material är vad som sätter deras sängar i en klass för sig​.

För dem som värderar den ultimata sömnupplevelsen, erbjuder Savoir Bed No 4 en oöverträffad nivå av komfort, vilket gör den till en värdig investering för dig som prioriterar en exceptionell sömn.

Tips för att somna: Skaffa dig en kvällsrutin. Förbered din kropp för att sova genom att följa ungefär samma rutin varje kväll innan du går till sängs. Efter en tid kommer din kropp att känna igen mönstret och därmed förvänta sig att få sova. Du kan ha några enkla avkopplande aktiviteter som förbereder dig för att lägga dig. Andningsövningar är alltid bra, att rummet är tyst, mörkt och svalt är också viktigt. Sist, men inte minst, stäng av mobilen innan du går och lägger dig.

Läs mer på: www.savoirbeds.com

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Caravaggio och andra exklusiva möbler för vardagsrummet.

Caravaggio & Nendo

Lampmodellen Caravaggio, av designer Cecilie Man för Lightyears, är redan en klassiker. Vacker pendel med rena linjer och mjuka former. Den finns i ett stort ...