Sveriges mest exklusiva magasin?

Som prenumerant får du varje nummer av magasinet HOOM direkt hem i brevlådan – portofritt – till samma eller till ett lägre pris än lösnummerpriset (kostar 125 kronor). För att beställa en prenumeration skickar du bara ett mail till redaktionen.

Beställ här: info@hoom.se

HOOM är magasinet för dig som vill få ut något extra av vardagen. Sedan starten 2005 har HOOM visat vägen till sådant som ger livet den där särskilda glansen. Vårt magasin erbjuder lustfylld och inspirerande läsning om internationell arkitektur, elegant inredning och stilren design. Vi lyfter också fram de mest exotiska resmålen och tipsar om några av Europas allra bästa hotell och restauranger. Följ med oss till oförglömliga ställen som håller absolut högsta klass.

Just nu har vi specialerbjudanden på helår och två år.

HOOM erbjuder den perfekta mixen för dig som letar efter ett högkvalitativt magasin. Livet får snabbt stora fördelar med våra initierade artiklar. Våra utgåvor har säsongsfokus, d v s vår, sommar, höst och vinter, och våra fasta avdelningar är: arkitektur, inredning, design, resmål, drömhem och gastronomi.

  • 1 år – 4 utgåvor för 400 kr
  • 2 år – 8 utgåvor för 750 kr

HOOM är tryckt på ett högkvalitativt Svanenmärkt papper, omslaget är uv-lackat och 300 gr och inlagan 90 gr, och den distribueras i ett material som är komposterbart.

Vi vet att du är redo för ett av Sveriges mest exklusiva magasin. Ta steget här och nu. Du finner två specialerbjudanden via länken ovan. Välj det som passar dig bäst.

Unna dig något lyxigt redan idag!

Välkommen till oss på HOOM!

…..

Följande gäller: du måste säga upp prenumerationen för att den ska avslutas. Utebliven betalning eller returnerad tidning räknas ej som uppsägning. Vi behöver då din uppsägning senast 5 dagar efter att du erhållit tidningen. Får vi den senare gäller uppsägningen först på nästa utgåva. För dig som bor utomlands tillkommer porto.

HOOM AB lagrar kunduppgifter för att kunna fullgöra kundrelationer och lämna erbjudanden om egna och andras produkter.