Sveriges mest exklusiva magasin?

Som ”prenumerant” får du varje nummer av magasinet HOOM direkt hem i brevlådan – portofritt – till samma pris som lösnummerpriset (kostar 125 kronor). För att beställa den senaste utgåvan skickar du bara ett mail till redaktionen.

Beställ här: info@hoom.se

Sedan starten 2005 har HOOM visat vägen till sådant som ger livet den där särskilda glansen. Vårt magasin erbjuder lustfylld och inspirerande läsning om internationell arkitektur, elegant inredning och stilren design. Vi lyfter också fram de mest exotiska resmålen och tipsar om några av Europas allra bästa hotell och restauranger. Följ med oss till oförglömliga ställen som håller absolut högsta klass.

HOOM är magasinet för dig som vill få ut något extra av vardagen.

HOOM erbjuder den perfekta mixen för dig som letar efter ett högkvalitativt magasin. Våra utgåvor har säsongsfokus, d v s vår, sommar, höst och vinter, och våra fasta avdelningar är: arkitektur, inredning, design, resmål, drömhem och gastronomi.

HOOM är tryckt på ett högkvalitativt Svanenmärkt papper, omslaget är uv-lackat och 300 gr och inlagan 90 gr, och den distribueras i ett material som är komposterbart.

Vi vet att du är redo för ett av Sveriges mest exklusiva magasin. Ta steget här och nu.

Välkommen till oss på HOOM!

…..

Följande gäller: du måste säga upp den tidigare prenumerationen för att den ska avslutas. Utebliven betalning eller returnerad tidning räknas ej som uppsägning. Vi behöver då din uppsägning senast 5 dagar efter att du erhållit tidningen. Får vi den senare gäller uppsägningen först på nästa utgåva. För dig som bor utomlands tillkommer porto.

HOOM AB lagrar kunduppgifter för att kunna fullgöra kundrelationer och lämna erbjudanden om egna och andras produkter.