På HOOM Xtra har vi samlat spännande produkter och tjänster som vi kommunicerar i alla våra kanaler, d v s i magasinet (print och digitalt), på vår sajt och i våra sociala medier, som Instagram, Facebook och Linkedin. Det är dels egna produkter men också sådant vi gör i samarbete med en stark partner.

HOOM Travel

Gör unika resor med oss. Ge oss chansen att presentera ett smartare sätt att resa exklusivt. Vi tål att jämföras. Och vi brinner för det vi gör.

Vi på HOOM får en hel del frågor gällande resor och olika destinationer. Vart ska man åka? När ska man åka? Är det där femstjärniga hotellet prisvärt? Är den där lyxresorten barnvänlig? För att kunna erbjuda en mer komplett service så har vi startat HOOM Travel. På så sätt kan vi erbjuda resor med handplockade lyxhotell i samarbete med vår partner Lime Travel. Vi kan dessutom kombinera så att en och samma resa innehåller flera stopp. Vi tar då fram en resplan som verkligen visar på alla fantastiska möjligheter. Det spelar ingen roll om det är en vanlig resa, en gruppresa eller något unikt, t ex en bröllopsresa till Söderhavet. Vi vill visa vad vi kan göra för dig, och vi upprepar, vi tål att jämföras rent prismässigt. Du får alltid kontakt med oss på: info@hoom.se

Om du önskar inspiration och vill se vilka handplockade lyxhotell som är våra favoriter just nu, då ska du följa och följ HOOM på Instagram och besöka HOOM – en inspirationskälla på Facebook Där inspirerar vi tiotusentals svenskar genom att visa handplockade pärlor från världens alla hörn. Vår samarbetspartner Lime Travel hittar du via #limetravel på Instagram.

HOOM Tävlingar

Ett smart sätt att kommunicera sitt varumärke är att tillhandahålla priser i tävlingar.

Via HOOM har ni möjligheten att lyfta fram era produkter i en positiv miljö. Här använder vi främst våra sociala kanaler för att nå ut med spännande tävlingar. Räckvidden via Facebook är mycket kraftfull.

HOOM Produktion

Vill du ha hjälp med trycksaker eller en ny hemsida? Kontakta då oss så att vi kan få lämna ett förslag.

Alla vi som jobbar med HOOM:s alla kanaler har mångårig erfarenhet av tidnings- och webbproduktion, kommunikation, sociala medier och försäljning. Vår organisation kan därför erbjuda spetskompetens från olika verksamhetsområden. Prova oss. Vi lovar att du inte blir besviken! Du kan ta en närmare titt här: www.wikingmedia.com

HOOM PR

Vi hjälper ert företag att nå ut med rätt budskap till en identifierad målgrupp.

Vi lägger upp en strategi för att maximera kraften i ert budskap. Vi använder sociala medier, sponsrade artiklar, sponsrade inlägg samt sökordsoptimering (SEO) för att ni ska få rätt genomslag. Vi nyttjar: Facebook, Instagram, AdWords (Google), Linkedin samt egen hemsida och bloggnätverk.

HOOM Event

Hör med oss om ni ska göra ett event. Vi sitter med i rätt nätverk för att snabbt och enkelt kunna samla ett handplockat team.

Vi på HOOM får ofta frågor gällande event. Hur ska man göra? Var ska man vara? Kan man använda sig av social medier för att maximera det hela? Svaret är ofta ja, men varje event är unikt så låt oss diskutera det hela. Ge oss bara förutsättningarna så sätter vi bollen i rullning.

För mer information ta en kontakt med Micael Wiking på: micael.wiking@hoom.se