Deepsea Challenge

0

Det är alltid en stor händelse för oss klockentusiaster när Rolex lanserar nya modeller. Framförallt när det handlar om en ny version av en riktig favorit. Följ med oss djupt, djupt ner i havet.

Till vardags är nog kanadensaren James Cameron mest känd för alla de storfilmer han regisserat. På meritlistan finns succéer som Alien, Titanic och Avatar, filmer som setts och älskats av miljontals människor världen över. Men när James Cameron inte gör film ägnar han sig åt en annorlunda typ av upptäcktsresande – han utforskar några av havens allra största djup. För något år sedan sattes ett nytt rekord, när James Cameron ensam styrde dykfarkosten Deepsea Challenger ända till botten av Marianergravens allra djupaste del, nästan elvatusen meter under havsytan. Han gjorde det naturligtvis med mängder av komplicerad högteknologisk utrustning, men framför allt gjorde han det med en Rolex Deepsea Challenge på armen. Och nu hyllar Rolex James Cameron och hans rekord med en ny modell av den tåliga klockan, som lär attrahera betydligt fler än bara djuphavsdykare.

Läs mer på: www.rolex.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Villa View i Los Angeles

Med en bedövande utsikt över kultstaden Los Angeles ligger detta moderna mästerverk. Här har arkitekterna på La Kaza och Meridith Baer Home skapat något alldeles ...