Burnt Point

Fastigheten Burnt Point ligger i Wainscott utanför New York. Beläget på en udde, med utsikt över vattnet, njuter man av ett boende som är svåröverträffat. Det här mycket privata drömhemmet, med en boyta på närmare 1.700 kvm, erbjuder allt man kan önska sig. Det byggdes 2000 och är ritat av Francis Fleetwood och Brian O’Keefe i samarbete med inredningsdesignern Marjorie Shushan. Här finns tennisbana, medierum, bibliotek och en riktigt elegant vinkällare. Stort tillhörande markområde samt avancerade säkerhetslösningar ger ett unikt hem bara minuter från havet och East Hamptons flygplats.

Priset? 75.000.000 USD

Läs mer på: www.sothebysrealty.com
Kontor: Sotheby’s International Realty – East Hampton Brokerage
Mäklare: Frank E Newbold / Property ID: Z9KE43

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om ni har frågor om den här fastigheten så kan ni kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty via www.skeppsholmen.se.

Vill du visa detta mäktiga slott får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Du hittar de senaste objekten värderade till över 10 MSEK här nedan. Vi har tiotusentals besökare i veckan och drygt 80.000 följare på Facebook. På Instagram har vi drygt 45.000 följare från hela världen (är på engelska). Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt. Det här stället är verkligen #hoomish.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Tibbo är en exklusiv utemöbel. Exklusiva utemöbler som passar i trädgården och runt poolen i vår trädgårdsguide.

The Tibbo Collection by Dedon

Med hållbarhet och tidlös form i fokus skapade formgivarna Edward Barber och Jay Osgerby den vackra kollektionen Tibbo för Dedon. De framgångsrika brittiska formgivarna, Edward ...