Gaggenau – helautomatisk espressomaskin

Helautomatisk espressomaskin. Nyheter från Gaggeanu.

Den omsorg kaffeälskare lägger ner på att välja sina kaffebönor speglas i de många valmöjligheter som Gaggenaus helautomatiska espressomaskiner (CM 470/450) erbjuder. De utbytbara bönbehållarna erbjuder möjlighet att variera kaffesort. Detta i kombination med regleringen av styrkenivå, vattentemperatur och fördelningen mellan kaffe och mjölk gör att du kan brygga ditt perfekta kaffe. Med den här maskinen har du också möjligheten att koppla den till vatten för högsta komfort.

Läs mer: om CM 470/450 eller ta en titt på www.gaggenau.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Bentley Flying Spur Hybrid är en exklusiv laddhybrid. Den nya lyxbilen blir företagets miljövänligaste någonsin. För den som vill avnjuta den här lyxbilen, och andra exklusiva modeller från Bentley, så rekommenderas ett besök i deras nya och fantastiska showroom på Sveavägen 167 i Stockholm.

Bentley Flying Spur Hybrid

Bentley fortsätter att ta mark som världens mest hållbara lyxbilmärke. Med nya Flying Spur lanserar man en exklusiv laddhybrid som tar företaget till nästa steg ...