Drömboende på Södermalm

Urban Couture arkitekter skapar, på uppdrag av Savana Invest, moderna boenden med internationell inspiration. Från ditt allra första boende till underbara takvåningar med utsikt över Södermalms vackra takåsar och parker. Attraktivt beläget vid Vitabergsparken, SoFo och Hammarby Sjö. Här bor du i idylliska kvarter på Södermalm vid Vita Bergen med närhet till Blecktornsparken och färjan till Sjöstaden. Lugnt och ostört, men ändå nära Söders puls. Och bara 700 meter upp till pittoreska Nytorget.

Adress:
Katarina Bangata 79 / Barnängs tvärgränd 1, 116 43 Stockholm
Avgift: Låga årsavgifter med snitt om 144 kr/kvm

Tillträde: 15 Oktober 2020
Boarea: 31-170 kvm
Antal rum: 1-5 rum & kök

Varmt välkomna på öppet hus torsdag 31 okt 18.00 på Karlavägen 81.

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Mäklare: Anders Elbe, 073-982 80 02, anders.e@sothebysrealty.se och Christopher Steen, 073-982 80 28, christopher.s@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook.

Vill du visa detta fantastiska projekt för någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 162.000 följare på Instagram och 78.000 personer på Facebook. Hjälp oss att inspirera så många livsnjutare som möjligt.

 

 

 

 

 

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Tjänsten är en sorts digital version av den exklusiva vinkylen LG SIGNATURE Wine Cellar, en av produkterna från premiumserien LG SIGNATURE. Precis som en riktig vinkyl är LG Digital Wine Cellar fylld med goda och lyxiga viner – och det smarta är att du kan få hem dem med ett enkelt klick.

LG Digital Wine Cellar

Vi på HOOM blir alltid lite extra glada när vi hittar produkter och koncept som är innovativa och smarta. Nu har LG utvecklat tjänsten LG ...