W Retreat & Spa Maldives

0

På Maldiverna ligger läckra W Retreat & Spa. Här fördelar sig ett stort antal lyxiga villor i direkt anslutning till den härligt varma Indiska oceanen. Turkost vatten och perfekta sandstränder får dig att snabbt komma i balans. Det finns flera restauranger som alla håller högsta klass. Här finns också spa, gym, segling och dykning. Det sistnämnda håller absolut världsklass. W Retreat & Spa ligger på den norra Ariatollen och detta område är känt för sina sagolika dykplatser där valhaj, manta och även hammarhaj är återkommande besökare. Det här är ett perfekt ställe för den som vill ladda lite ny energi.

Fakta om W Retreat & Spa
Land: Maldiverna
Plats: norra Ariatollen
Tema: tropiskt, strandnära, resort
Prisindikation: $ $ $ $

HOOM kan i samarbete med Lime Travel ta er till denna drömvärld. Kontakta dem för tips, råd och priser på 08-545 151 60.

Läs mer på: www.starwoodhotels.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

No comments

Liknande artiklar

Cartier Tank Americaine W2607456. Lyxklockor och exklusiva klockor i Stockholm.

Cartier Tank Americaine

För något år sedan fyllde Cartiers ikoniska modell Tank 100 år. Det var dock först 1989 som Cartier lanserade den, enligt oss på HOOM, bästa ...