Utomhuskök från Röshults

Utomhuskök blir allt populärare i Sverige. Vi blir därför extra stolta när vi får lyfta fram en innovativ aktör med rötterna i den svenska myllan, närmare bestämt i Småland. För Röshults har med sitt tydliga formspråk suddat ut gränserna mellan det traditionella köket, uterummet och loungedelen.

Deras utomhuskök följer en tydlig linje och du känner igen dem i deras rena och avskalade design.

Ett utomhuskök består förutom grillen även av sideboards, rullvagn och en sink. Varje del är viktig och är med och skapar den helhetskänsla som lyfter ditt nya ”uteliv” till en helt annan nivå. Utomhusköket från Röshults är uppbyggt på smarta moduler som gör att du kan anpassa ditt kök efter yta och behov. Självklart kommer allt färdigmonterat. Du kan bara tända upp och låta familjemiddagen eller grillfesten börja. Och självklart kan du välja om du vill köra kol eller gasol. För dig som ser ”ute” som ditt stora vardagsrum så förenas här matplatsen och uteköket på ett tidlöst och elegant sätt. Du hittar fler inspirerande bilder på deras hemsida. Du kan också bygga din egen Kitchen Island där. En häftig nyhet är deras stekheta Booster Grill som tar själva grillandet till en ny dimension.

Läs mer på: www.roshults.se

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Preference

Det är alltid svårt att hitta en snygg och tidlös soffa. Här visar vi en ny favorit från exklusiva Roche Bobois som heter Preference och ...