Maserati Levante

Levante är namnet på Maseratis senaste modell. Det är också den SUV som det pratats om i så många år. Och visst var det värt att vänta…

Maserati har inte släppt några detaljer kring motorerna, men det ryktas om att modellen ska få två olika bensinmotorer, en V6 och en V8, samt en V6-diesel. Designmässigt får den en spännande front med tvådelade strålkastare där den övre delen också kopplas ihop med grillen. Maserati skryter om hur bra köregenskaperna blir och lyfter fram modellens terrängprestanda. Vi blir naturligtvis extra lyckliga över att de lyckats peta in de tre karaktäristiska ventilationshålen på sidorna.

Maserati är ett italienskt bilmärke som tillverkar exklusiva personbilar. Företaget grundades 1914 i Bologna.

Du hittar fler lyxbilar på Facebook och på Instagram (hoommagazine). Vi blir överlyckliga om du ”gillar” och ”delar” det här inlägget så att fler kan se denna världsnyhet och samtidigt upptäcka HOOM.

Läs mer på: www.maserati.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Louis Vuitton Fashion Eye

Det anrika modehuset Louis Vuitton är inte bara kända för sin lyxiga väskor, kläder och accessoarer. De ligger också bakom flera framgångsrika bokserier. Och nu ...