Breitling & Bentley

Nytt spännande samarbete mellan Breitling och Bentley. Resultatet är Bentley B05 Unitime Midnight Carbon, en ”worldtime chrongraph” som tillverkas i en begränsad upplaga på 500 exemplar. Med Breitlings double-disk system kan man dessutom blixtsnabbt avläsa tiden i alla  24 tidszoner. När du byter tidszon behöver du bara vrida kronan framåt eller bakåt för att korrigera tiden. Klockan anpassar sig automatiskt till lokalt datum, utan någon förlust i precision. Klockan är utformad i svart borstat stål med en urtavla som präglas av ett upphöjt jordglobsmotiv. Armbandet är gjort i en kombination av gummi och krokodilskinn för att inte kompromissa med komfort och stil. Vilken globetrotter vill inte ha en sådan här runt handleden?

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Six Senses Con Dao i Vietnam

Six Senses Con Dao

Utanför Vietnams sydkust ligger de vykortsvackra öarna Con Dao likt små utströdda smaragder. Vi på HOOM har tidigare besökt Six Senses hotell på ögruppen. Följ ...