Casa Roja Gaucin

I härliga Andalusien och vackra Gaucin ligger denna fantastiska egendom. Fastigheten har fyra vingar och en patio med en snyggt centrerad fontän. Det här mycket privata drömhemmet, med en boyta på närmare 500 kvm, erbjuder allt man kan önska sig. Här är du omgiven av en sagolik natur med utsikt över berg och dalar. Fastigheten har sagolika terrasser och frukt- och köksträdgårdar som ger en härlig atmosfär. Här finns också en infinitypool med vackert lusthus. Stort tillhörande markområde på 32.000 kvm skapar en helt unik känsla bara 35 minuter från havet och 80 minuter från Malagas flygplats.

Priset? 3.000.000 Euro

Läs mer på: select.skandiamaklarna.se
Kontor: SkandiaMäklarna SELECT Marbella
Mäklare: Andreas Mezan / marbella@skandiamaklarna.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om ni har frågor om den här fastigheten så kan ni kontakta SkandiaMäklarna SELECT.

Vill du visa denna läckra egendom får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Du hittar de senaste objekten värderade till över 10 MSEK här nedan. Vi har tiotusentals besökare i veckan och drygt 78.000 följare på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt. Det här stället är verkligen #hoomish.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Coco Privé Kuda Hithi Island

Denna mycket exklusiva pärla i öriket Maldiverna är det perfekta gömstället för den som vill vara för sig själv, för du hyr helt enkelt hela ...