Ferrari 488 Spider

Ferrari 488 Spider erbjuder en kraftfull V8, formsköna linjer och avtagbart tak.

Formgivarna hade bra dagar på jobbet när man utvecklade och tog fram formerna för nya 488 Spider. Samtidigt känner vi igen oss då motorn är densamma som i 488 GTB, en 3,9-liters V8 med dubbelturbo. Detta kraftpaket levererar 670 frustande hästkrafter och gör 0-100 km/h på 3,0 sekunder, vilket är lika snabbt som coupéversionen. Från 0-200 går färden på 8,7 sekunder, 0,4 sekunder långsammare än GTB. Toppfarten är lite drygt 325 km/h. Spiderversionen är lika vridstyv som GTB vilket är nästan 25 procent bättre än föregångaren 458. Hardtoptaket fälls upp eller ner på 14 sekunder och bakrutan är manövrerbar och går att ställa i tre olika lägen, allt för att maximera ljudupplevelsen. Och den är alltid magisk i en Ferrari.

Läs mer på: www.ferrari.com och www.autoropa.se

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Kokomo Island i Fiji

Kokomo Island i Fiji

Vårt nya favoritställe är en privat ö i Stilla Havet. En ö där allting vi önskar oss finns på armlängds avstånd. HOOM har besökt Kokomo ...