Hillandale

Vackra Hillandale ligger i Pound Ridge utanför världsmetropolen New York. Huvudbyggnaden, som uppfördes redan på1920-talet, ligger perfekt placerad på en kulle. Med en bedövande utsikt över den parkliknande tomten, njuter man av ett boende utöver det vanliga. Detta sagolika hem, med en boyta på drygt 1.850 kvm, erbjuder allt man kan önska sig. Här finns ett stort antal sovrum, badrum, salonger, tennisbana och ett gym. Naturligtvis finns det både en utomhus- och inomhuspool samt ett väl tilltaget gästhus. För den som inte får nog av att bada i poolerna så kan man med fördel ta ett uppfriskande dopp i den egna sjön. Stort tillhörande markområde på hela 106 hektar.

Priset? 75.000.000 USD

Läs mer på: www.sothebysrealty.com
Kontor: Sotheby’s International Realty / Renwick Sotheby’s International Realty
Mäklare: ­James Renwick/ Property ID: 4SSPQD

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook. Om ni har frågor om den här fastigheten så kan ni kontakta svenska Skeppsholmen Sotheby’s International Realty via www.skeppsholmen.se.

Vill du visa detta mäktiga drömhem får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Du hittar de senaste objekten värderade till över 10 MSEK här nedan. Vi har tiotusentals besökare i veckan och drygt 79.000 följare på Facebook. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt. Det här stället är verkligen #hoomish.

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Ibiza – kontrasternas ö. Här hittar du inspirerande artiklar om inredning och design i världens alla hörn.

Ibiza – kontrasternas ö

Ibiza är så mycket mer än en hedonistisk partyö. För den som skrapar lite på den glättiga ytan – och söker sig bortom det till ...