Royal Oak Offshore

Ända sedan 1875 har Audemars Piguet tillverkat några av världens mest åtråvärda klockor. När denne anrike klockmakare lanserar nyheter står klockkonnässörer världen över i kö för att få chansen att lägga vantarna på de minutiöst handgjorda dyrgriparna. Här är en av våra favoriter – Royal Oak Offshore Selfwinding Tourbillon Chronograph.

Säger du ”Vallée de Joux” till en klockentusiast kan räkna med att denne får något lätt drömskt i blicken. Denna natursköna schweiziska dal i Jurabergen är nämligen hemort till några av landets allra mest legendariska klockmakare. Och bland de mest välrenommerade av de alla är Audemars Piguet. I över 120 år har märket varit ett kännetecken för kvalitet och design i skön förening. Ingenting lämnas åt slumpen i den tidskärvande och omfattande tillverkningsprocessen. Resultatet är klockor som är, ursäkta uttrycket, fullkomligt tidlösa. Just Royal Oak Offshore Selfwinding Tourbillon Chronograph görs endast i 50 exemplar.

Läs mer på: www.audemarspiguet.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Niyama Private Islands i Maldiverna

Niyama Private Islands

Maldiverna är och förblir svårslaget för den som älskar sol och bad i kristallklara vatten. På de privata tvillingöarna Niyama har vi hittat ett drömställe ...