Royal Oak Offshore

Ända sedan 1875 har Audemars Piguet tillverkat några av världens mest åtråvärda klockor. När denne anrike klockmakare lanserar nyheter står klockkonnässörer världen över i kö för att få chansen att lägga vantarna på de minutiöst handgjorda dyrgriparna. Här är en av våra favoriter – Royal Oak Offshore Selfwinding Tourbillon Chronograph.

Säger du ”Vallée de Joux” till en klockentusiast kan räkna med att denne får något lätt drömskt i blicken. Denna natursköna schweiziska dal i Jurabergen är nämligen hemort till några av landets allra mest legendariska klockmakare. Och bland de mest välrenommerade av de alla är Audemars Piguet. I över 120 år har märket varit ett kännetecken för kvalitet och design i skön förening. Ingenting lämnas åt slumpen i den tidskärvande och omfattande tillverkningsprocessen. Resultatet är klockor som är, ursäkta uttrycket, fullkomligt tidlösa. Just Royal Oak Offshore Selfwinding Tourbillon Chronograph görs endast i 50 exemplar.

Läs mer på: www.audemarspiguet.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Heimdalsvägen 18 – Skeppsholmen Sotheby’s International Realty

Drömhem till salu IV

Vi har åter bett några fastighetsmäklare, våra Preferred Partners, att plocka ut objekt som de tycker har det där lilla extra. Det kan vara allt ...