Maserati Ghibli

Idag tar vi en närmare titt på Maserati Ghibli. Denna formsköna och eleganta bil finns med tre motorer: alla kraftfulla V6:or på tre liter. Oavsett om du väljer den bränslesnåla och vridstarka dieseln eller den bakhjulsdrivna bensinaren, båda med 330 hästar, så får du mycket känsla och prestanda för pengen. Om man lägger på lite får man de högpresterande S-modellerna med hela 410 frustande hästkrafter. Med bakhjulsdrivna S och fyrhjulsdrivna SQ4 så blir det ännu mera Maserati. Extra plus blir det för exteriören som hämtat inspiration från de legendariska Birdcagebilarna som Maserati tävlade med i slutet av 50- och början på 60-talet. Vi älskar retro och tycker att det blir både stilrent, sportigt och elegant – allt i ljuv förening.

Ghibli är en passionerad italienare som bär Tridente-märket på grillen med stolthet. Som ägare känner man verkligen de 100-åriga traditionerna som härstammar från Maseratifabriken i Modena. Sammanfattningsvis kan vi konstatera att Ghibli är en bil för alla dina sinnen. För mer inspiration och information rekommenderas ett besök på deras hemsida.

Läs mer på: www.autoropa.se

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Six Senses Zil Pasyon på ön Félicité i öriket Seychellerna

Zil Pasyon i Seychellerna

Bland Seychellernas drygt hundra öar finns många juveler. En av de vackraste och mest dramatiska är den lilla privatägda Félicité. Där har Six Senses öppnat ...