Nya Patrimony

Vacheron Constantin fortsätter att fira triumfer. Deras nya Patrimony (2017) uppvisar tidlös elegans och befäster att de är en viktig del av klockvärldens ”heliga treenighet”.

Nya ”Patrimony Moon Phase and Retrograde Date” har avancerade komplikationer och är så finurligt byggd att den inte behöver korrigeras på 120 år. Finns i vitt och rosa 18 karats guld (bilden). Där ser du den också med ett snyggt armband i alligatorskinn. Tidlös elegans och modern teknik i ett kraftfullt möte. Vi på HOOM hyser den största respekt för världens äldsta kvarvarande klockmärke. Historien började redan 1755 när en viss Jean-Marc Vacheron lade grunden till allt det som varumärket är idag. När sedan François Constantin anslöt 1819 uppstod namnet som stått sig i alla dessa år. Alla världens klockkonnässörer är eniga om att Vacheron Constantin är en mycket viktig del av klockvärldens ”heliga treenighet”.

Läs mer på: www.vacheron-constantin.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Manhattan Residence – Sotheby’s International Realty

Manhattan Residence

Ta en närmare titt på detta fantastiska hem i New York, fördelat på hela tre våningar. Med en sagolik utsikt över The Apple och Central ...