Omega Speedmaster Apollo 11 50th Anniversary Limited Edition

Omega Speedmaster Apollo 11 50th Anniversary Limited Edition

Omega Speedmaster Apollo 11 50th Anniversary Limited Edition är framtagen för att hylla och lyfta fram att det gått hela 50 år har gått sedan Neil Armstrong tog sina första steg på månen 1969. Apollo 11, med astronauterna Neil Armstrong och Buzz Aldrin i spetsen, gjorde något som förflyttade gränserna för vad vi människor kan åstadkomma. Och vem kan glömma Neil Armstrongs lugna stämma när han säger:

That’s one small step for man, one giant leap for mankind.

För att fira astronauterna och månlandningens jubileum har man återlanserat en version av sin mycket ikoniska Speedmaster-modell. Precis som originalet från 1969 släpps modellen i en limiterad upplaga på 1014 exemplar. Denna, redan ikoniska Speedmaster, kommer i 18 karat guld med en boettring i en vacker burgundyfärg.

Läs mer på: www.uret.se

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Exklusiva lyxklockor i en stor guide. Nyheter från Rolex.

Rolex Oyster Perpetual GMT-Master II

Nu börjar årets klocknyheter dyka upp. Äntligen! Nytt för 2024 är att Rolex introducerar två nya versioner av den legendariska Oyster Perpetual GMT-Master II, en ...