Projekt: Vintertullstorget

På uppdrag av Savana Invest skapar Urban Couture arkitekter moderna boenden med internationell inspiration. Från ditt allra första boende till underbara takvåningar med utsikt över Södermalms vackra takåsar och parker. Det finns fortfarande möjlighet att köpa någon av de mindre lägenheterna.

Här bor man i idylliska kvarter på Södermalm vid Vita Bergen med närhet till Blecktornsparken och färjan till Sjöstaden.

Attraktivt beläget vid Vitabergsparken, SoFo och Hammarby Sjö. Lugnt och ostört, men ändå nära Söders puls. Bara 700 meter upp till pittoreska Nytorget. Fina promenad- och joggingstråk längs Hammarby Kanal och Årstaviken. Sist, men inte minst, så finns här en gemensam takterrass.

Adress: Katarina Bangata 79/Barnängs Tvärgränd 1

Lite fakta:
– Tillträde 15 oktober, 2020
– Äkta bostadsrättsförening som äger marken
– Mycket låga avgifter
– Uthyrning i andra hand tillåts
– Juridisk person godkänns
– Garage 2.400 kr/mån
– Ny tunnelbanelinje till Vintertullstorget

Hör av dig till mäklarna för privat visning.

Vill du veta mer?
Företag: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Mäklare: Anders Elbe, Christopher Steen
Telefon: 073-982 80 02, 073-982 80 28
E-mail: anders.e@sothebysrealty.se, christopher.s@sothebysrealty.se
Hemsida: www.skeppsholmen.se

Följ mäklaren:
Facebook: www.facebook.com/skeppsholmen.sothebysrealty
Instagram: @skeppsholmensothebysrealty, @anderselbe_sothebysrealty, @christopher_v._steen

På visningar uppmanas alla generellt att hålla avstånd och att agera med förnuft, allt enligt myndigheternas rekommendationer. Tillhör du en riskgrupp och känner dig extra orolig för covid-19 så kan du kontakta mäklaren för en annan lösning.

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook.

Vill du visa detta fantastiska projekt för någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har drygt 166.000 följare på Instagram och 78.000 personer på Facebook. Hjälp oss att inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

l’Ambroisie

l’Ambroisie ligger vid Place des Vosges i något som påminner om ett kloster. Restaurangen har tre stjärnor i Guide Michelin och är verkligen värd en ...