Praktfull familjevilla i Djursholm

Här saluförs ett av Djursholms vackraste hus – den f.d. Prästgården i Danderyds församling – som idag är en mycket representativ och centralt belägen familjevilla med närhet till allt. Denna praktfulla tiotalsvilla är ritad av arkitekt Karl Güettler för Svenska kyrkan. Fastigheten disponerar totalt närmare 800 kvm totalyta varav 476 kvm boarea. Detta vackra hem karaktäriseras av många unika originaldetaljer och stora sällskapsrum i fil med ett fantastiskt ljusflöde från alla fönster i sydväst.

Adress: Sigurdvägen 12, 182 54 Djursholm
Tomtarea: 3 466 kvm
Biarea: 302 kvm
Boarea: 476 kvm
Antal rum: 12 rum & kök

Priset? 35 000 000 kr/bud

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Mäklare: Helena Karnsund, 073-982 80 87, helena.k@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM samt på Facebook.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har närmare 80.000 följare på Facebook och 123.000 på Instagram. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

The Charme

Läckert fristående och formskönt badkar kallat ”the Charme” från Nüvist. Den skulpturala formen lyfter badrummet till helt nya nivåer då det både erbjuder en ergonomisk ...