Herrgårdsvilla med sjötomt i Saltsjö-Boo

Välkommen till natursköna Vikingshill och en underbar sjötomt med stora plana gräsytor, lång strandlinje och en fantastisk sjöutsikt över inloppet till Velamsundsviken. Här finns en elegant herrgårdsvilla i mycket gott skick, gästhus med eget kök, förrådsbyggnader, carport för två bilar samt en rejäl brygganläggning med segelbåtsdjup och sjöbod i anslutning.

Adress: Fagernäsvägen 3, 132 37 Saltsjö-Boo
Tomtarea: 3.712 kvm
Vatten: 4.853 kvm
Boarea: 240 kvm
Biarea: 126 kvm
Antal rum: 10 rum & kök

Priset? 22.000.000 kr

Kontor: Skeppsholmen Sotheby’s International Realty
Mäklare: Greger Ålund, 073-983 80 16, greger.a@sothebysrealty.se

Du hittar fler objekt och utvalda mäklare via Mäklarguiden och på Instagram (hoommagazine). Vi visar även utvalda objekt i Galleriet i magasinet HOOM (både i print och digitalt) samt på Facebook.

Vill du visa detta fantastiska hus får någon du känner? Ja, du får gärna ”dela” inlägget i något/flera av dina sociala flöden. Vi har tiotusentals besökare här i veckan och HOOM har 79.000 följare på Facebook och 125.000 på Instagram. Vi vill helt enkelt inspirera så många livsnjutare som möjligt.

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Wallly Why200 från Ferretti är en exklusiv och futuristisk nyhet i båtvärlden. En exklusiv motorbåt med prestanda och design i ljuv förening.

wallywhy200

Med nya wallywhy200 har Wally återigen flyttat fram gränserna för vad som är möjligt inom båtvärlden. Med den här banbrytande och innovativa yachten, som gjorde ...