Bugatti Chiron Sport 110 ans

För att lyfta sitt franska arv har Bugatti tagit fram ”Chiron Sport 110 ans Bugatti” i en specialversion limiterad till endast 20 bilar. Det är alltså hela 110 år sedan som Bugatti grundades i Molsheim och här vill man hylla sin franska historia. Bilen, som har många hästkrafter och är byggd i kolfiber, går naturligtvis i blått, vitt och rött för att stärka kopplingen till trikoloren. Som mest märks färgkombinationen på bakvingens undersida, men den finns också på ytterbackspeglarna, ratten och i sätena. Vi på HOOM ger den högsta betyg både när det gäller färg, form och prestanda.

Läs mer på: www.bugatti.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Breitling Galactic 29

Breitlings nykomling inom damklockor heter Galactic 29. Den har en nätt urtavla på just 29 mm, vilket gör den till deras minsta modell någonsin. Det ...