Bugatti Chiron Sport 110 ans

För att lyfta sitt franska arv har Bugatti tagit fram ”Chiron Sport 110 ans Bugatti” i en specialversion limiterad till endast 20 bilar. Det är alltså hela 110 år sedan som Bugatti grundades i Molsheim och här vill man hylla sin franska historia. Bilen, som har många hästkrafter och är byggd i kolfiber, går naturligtvis i blått, vitt och rött för att stärka kopplingen till trikoloren. Som mest märks färgkombinationen på bakvingens undersida, men den finns också på ytterbackspeglarna, ratten och i sätena. Vi på HOOM ger den högsta betyg både när det gäller färg, form och prestanda.

Läs mer på: www.bugatti.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Ibiza – kontrasternas ö. Här hittar du inspirerande artiklar om inredning och design i världens alla hörn.

Ibiza – kontrasternas ö

Ibiza är så mycket mer än en hedonistisk partyö. För den som skrapar lite på den glättiga ytan – och söker sig bortom det till ...