Aston Martin DB11

Aston Martins nya DB11 är en formskön lyxbil med lite drygt 600 hästar under huven. Den eleganta efterträdaren till DB9 ser ut att redan vara en succé.

Och man man får inte bara något som är vackert att titta på. I nya DB11 sitter dessutom Aston Martins hittills mest effektstinna och snålaste DB-motor någonsin. Den helt nyutvecklade V12:an på 5,2 liter och 608 hästkrafter kan verkligen leverera. Färden från från noll till 100 km/h går på 3,9 sekunder. Det är sju tiondelar snabbare än den snabbaste versionen av företrädaren DB9. Och vi kan garantera att det känns i magen.

Grundat 1914 har Aston Martins historia kantats av racing och segrar på legendariska banor som Le Mans. Det tillverkar alltid vackra sportbilar som tillhandahåller en balanserad kombination av stilrena linjer, prestanda och, sist men inte minst, ett mycket karaktäristiskt motorljud.

Aston Martin ligger sedan tidigare på vår lista – HOOM Topp 20 – över världens hetaste varumärken. De har även en hel del eleganta och högkvalitativa produkter som kan vara värda en titt.

Läs mer på: www.callisma.se

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Guide till exklusiv heminredning. Inspirerande design och ett stort antal snygga möbler. Mycket finns i Stockholm.

Soffan Latitude

Soffan Latitude är designad av Maurizio Manzoni för franska Roche Bobois. Kopplat till den här kollektionen finns både soffbord och fåtöljer. På bilden har man ...