Wulff Lounge Chair 2.0

Exklusiva möbler och en exklusiv möbler för vardagsrummet.

Njut av Wulff Lounge Chair med tillhörande fotpall i fårskinn. Kan det bli bättre? Vi på HOOM bli alldeles lyckliga när vi ser sådana här tidlösa och formsköna pärlor från våra grannar i söder. Den här nästan skulpturala fåtöljens stoppade form hyllar så vackert 1930-talets handgjorda design och är, tycker vi, avsedd för det lite större vardagsrummet.

It’s architectural shape will add a stylish statement to any interior.

Wulffs skulpturala armstöd och vingformade ryggstöd, som först producerades i en traditionell möbelverkstad, påvisar samarbetet mellan snickarmästare och arkitekter, som lade grunden till dansk designs guldålder. Wulffs klädsel finns även i ett urval av tyger, medan dess träben och armstöd kommer i antingen oljad valnöt eller vitoljad ek.

&Tradition är ett danskt designföretag i framkant. Spännande formgivare från då och nu, från Arne Jacobsen och Verner Panton till Norm och Sofie Refer.

Läs mer på: www.andtradition.com

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Rolex Yacht-Master Perpetual 40

Här har vi en Rolex Yacht-Master Perpetual 40 med vacker bezel i 18 karats roséguld. Yacht-Master förenar här funktion och stil kryddat med en lite ...