Napoli

Lyxiga badrum behöver fristående badkar.

Det här formsköna och fristående badkaret heter Napoli och kommer från Victoria & Albert. Ett badkar i modern design med vackra linjer. Men det är inte bara utseendet som gör det här badkaret så lockande. Det är också dess praktiska och funktionella egenskaper som gör det till en sann pärla i ett större badrum. Med sin eleganta design blir det genast centrum för uppmärksamheten och tillför en känsla av lyx och exklusivitet till rummet.

Att sjunka ner i det djupa och rymliga badkaret är som att omfamnas av ren avkoppling. Det är som om alla bekymmer och stress försvinner i det ögonblick man sätter sig ner. Man kan njuta av ett långt och avkopplande bad, eller kanske bara sitta där och låta tankarna vandra fritt.

Napoli är extremt tåligt då det är gjort i en speciell komposit, en unik blandning av vulkanisk kalksten och en specialplast.

Napoli är en påminnelse om att design och funktionalitet kan gå hand i hand. Det är ett bevis på att ett badkar kan vara mer än bara en praktisk plats att tvätta sig i, det kan vara en konstnärlig skapelse som berör sinnet och skapar en upplevelse av formskönt välbehag.

Du hittar mer inspiration från oss på HOOM via vårt konto på Instagram (hoommagazine). Följ oss gärna där också!

Läs mer på: www.vandabaths.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Nytt från exklusiva Drummonds. När du vill ha ett exklusivt badrum och ett exklusivt badkar.

Nyheter från exklusiva Drummonds

Det är något inspirerande och uppfriskande med brittiska badrum då de ofta är både egensinniga och respektlösa. Här blir drömmar till verklighet på ett nästan ...