Möbler för uteplatsen från Arco Arredi

Utemöbler från italienska Arco Arredi.
Visst är det vår i luften. Och för den som varit på sydligare breddgrader, och vill ta med lite av semesterkänslan hem, så kan de här utemöblerna i teak vara ett alternativ. De snygga möblerna, med naturfärgade kuddar, kommer från italienska Arco Arredi. Varumärket har ett flertal linjer och kollektioner som passar i trädgården och runt poolen.
Naturen är bra för kropp och själ. Du får ro av att vara ute. En promenad gör mycket gott. Och glöm inte att lyssna på fåglarna.
Det är alltid lika glädjande när vi får bekräftat att tidlös design är både stilren och elegant. Även i år kommer vi få jobba med att skapa det där mysiga hemmet som dessutom ska vara vår egen ”borg”.
Läs mer på: www.arcoarredi.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Getaway – An Architectural Marvel by Claesson Koivisto Rune and Vola. Architecture in Sweden with aesthetic elegance, functional innovation, and commitment to sustainability.

Getaway by CKR and Vola

In the heart of Swedish nature, where the tranquility of the forests meets the elegance of minimalist design, a unique project emerges as a beacon ...