The Tyne Copper Bath från Drummonds

Fristående badkar i koppar. Gammaldags design. Perfekt för ett lite mer exklusivt badrum

Vi har sagt det förr men upprepar det igen, det är något inspirerande och uppfriskande med brittiska badrum då de ofta är både egensinniga och respektlösa. Här blir drömmar till verklighet på ett nästan lite kaxigt och passionerat sätt. Här är en nyhet i koppar, The Tyne Copper Bath från Drummonds, som hämtar inspiration i historien.

Based on the 18th-century bateau bath design. A much lighter design than cast iron baths.

Det här är ett handgjort fristående badkar som förtjänar ett badrum med volym då de kommer till sin rätt om det blir placerat i centrum. Naturligt ljus gör att det blir extra levande. Men självklart går det även att placera mot en vägg som här. 

Vi måste dock påtala att Sverige har helt andra regler när det gäller våtrum. I Sverige är kraven annorlunda och papperstapeter i våtrum är inget godkänt ytmaterial, detsamma gäller även trägolv. Det viktiga är dock att du har godkänt tätskikt bakom och har du ett större badrum så kan du ha tapet och trägolv i de delar som inte blir utsatta på samma sätt som de i direkt anslutning till badkar/dusch.

Läs mer på: www.drummonds-uk.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Chelini 1898

Chelini 1898

Elegant sovrumsmiljö från Chelini i kollektionen 1898. Här hittar man dessutom ett stort antal möbler som är anpassade för varje rum. Man vill lyfta fram ...