Kollektionen Underline från Roche Bobois

Nya kollektionen Underline från Roche Bobois. Exklusiva soffor för ett exklusivt vardagsrum hittar du här.

Det är alltid svårt att hitta en snygg och tidlös soffa. Här visar vi en ny favorit, från exklusiva Roche Bobois, som heter Personalise och som är designad av Raphael Navot. Den här nya kollektionen heter Underline och hela serien gör sig bäst i en miljö som erbjuder större ytor.

Sofa, armchair, meridienne, day bed…The elegant silhouette of each piece is highlighted by a thin down that wraps around the headrest and extends down between the base and the seat. The incredibly soft nubuck leather makes it the perfect place to relax.

Att dessutom blanda gammalt och nytt ger den där personliga atmosfären som verkligen kan lyfta ett helt hem. Det finns inga lagar eller regler inom inredning som säger att alla föremål i ett rum behöver vara från samma tidsperiod. Det blir faktiskt mycket mer livfullt och spännande när man blandar tidsepoker.

Läs mer på: www.rochebobois.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

LaFerrari

LaFerrari är en supersportbil som endast tillverkas i 499 exemplar. Motorn, en V12:a och elmotor, har en totaleffekt på 963 hästar. Förbränningsmotorn på 6,3 liter ...