JURA erbjuder hållbar kaffenjutning

Vi på HOOM vet att JURA alltid har haft fokus på hållbarhet. Att använda planetens resurser på ett ansvarsfullt sätt har spelat en central roll på företaget. Att designa produkter som är byggda för att hålla är därför en viktig del av JURA:s filosofi.

Kärnan i JURA:s framgång ligger i att man har produkter som håller högsta kvalitet. Det är dessutom helautomatiska kaffemaskiner som uppnår perfekt kaffekvalitet samtidigt som de erbjuder enastående användarvänlighet och design. På JURA:s huvudkontor, som ligger i Niederbuchsiten i hjärtat av Schweiz, utvecklar ingenjörer morgondagens teknik. Det har de gjort i lite drygt 90 år och de levererar kontinuerligt innovationer som både inspirerar och överraskar deras kräsna kunder.

JURA tror inte på en slit-och-släng-mentalitet. Redan från utvecklingsprocessens början är produkterna utformade för att vara hållbara och lätta att underhålla.

På JURA upphör inte heller kundrelationen när köpet har gjorts – det är snarare tvärtom. Ända sedan företaget grundades har service varit en integrerad del av varumärkets löfte. Ett välutbildat kundserviceteam finns tillgängligt för att svara på kundernas frågor. Man har även höjt ribban med sitt lokala och unika Hospitality Center där de utför service och underhåll av sina kaffemaskiner. Konceptet är att när en kund väljer en produkt från JURA då väljer de inte bara en kaffemaskin – de väljer också exceptionell kvalitet och förstklassig service. På bilderna ser du hur man tar hand om en S8, som vi skrev om för ett tag sedan.

Med sina 90 år på nacken har JURA lång erfarenhet av att tillverka helautomatiska kaffemaskiner av högsta kvalitet. Det är det enda företaget i världen som helt fokuserar på helautomatiska kaffemaskiner i premiumklass. Med åren har de blivit sanna specialister som erbjuder produkter som är en kombination av innovation, precision, kvalitet, tillförlitlighet och hållbarhet.

Sugen på ny kaffemaskin? Ta då en titt på deras hemsida eller besök deras showroom i Stockholm, närmare bestämt i Hammarby Sjöstad. För att skapa trygghet och vägledning inför ett köp av någon av deras modeller erbjuder JURA en unik premiumservice. Du kan också besöka en av deras auktoriserade återförsäljare och där uppleva ett nytt sätt att njuta av kaffe.

Läs mer här: se.jura.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Rolex Lady-Datejust 28. Exklusiva lyxklockor i Stockholm.

Rolex Lady-Datejust 28

Rolex Datejust är en klassiker som följt med i sin tid. Den här tidlösa, och samtidigt moderna, klockan bekräftar att utseende och funktioner kan överleva ...