S8 – kompakt och exklusiv kaffemaskin

JURA:s stilfulla S8 förenar det bästa från kompaktklassen med element från premiumsegmentet och har till och med en touch av det mer professionella sortimentet.

Vi på HOOM vet att JURA alltid har haft fokus på smakupplevelsen när det kommer till deras kaffemaskiner. S8:an imponerar med sin mångfald av olika kaffespecialiteter och det mästerliga resultatet övertygar även de mest anspråkslösa finsmakarna.

Med S8 kan du få hela 15 olika kaffespecialiteter som alla kan specialanpassas efter din egen smak och sparas så att de alltid tillreds likadant, likt en barista. Med hjälp av ett professionellt Aroma-malverk mals kaffebönorna ännu mer exakt, dubbelt så snabbt och dessutom extra arombevarande. Pulsextraktionsprocessen (P.E.P.®) optimerar extraktionstiden för korta specialiteter och garanterar en aromatisk explosion även för espresso och ristretto.

Upplev de läckra kaffespecialiteterna som JURA:s helautomatiska kaffemaskiner kan tillreda med en enkel knapptryckning.

Dessutom har S8 en professionell mjölkskummare som har specialutvecklats för att tillreda kaffespecialiteter med mjölk och mjölkskum och trollar fram latte macchiato m.m. med högsta finskumskvalitet.
S8 levereras dessutom med det smarta tillbehöret Smart Connect som gör att du via appen J.O.E. kan styra din maskin på avstånd och låta din favoritkaffespecialitet vänta på dig när du kommer hem.

Det är det enda företaget i världen som helt fokuserar på helautomatiska kaffemaskiner i premiumklass. Med åren har de blivit sanna specialister som erbjuder produkter som är en kombination av innovation, precision, kvalitet, tillförlitlighet och hållbarhet.

Med hela 90 år på nacken har JURA lång erfarenhet av att tillverka helautomatiska kaffemaskiner av högsta kvalitet.

Sugen på ny kaffemaskin? Ta då en titt på deras hemsida eller besök deras showroom i Stockholm, närmare bestämt i Hammarby Sjöstad. För att skapa trygghet och vägledning inför ett köp av någon av deras modeller erbjuder JURA en unik premiumservice. Du kan också besöka en av deras auktoriserade återförsäljare och där uppleva ett nytt sätt att njuta av kaffe.

Läs mer här: se.jura.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Porsche Macan GTS är en bil som kombinerar det sportiga och det sofistikerade på ett nytt sätt. Finns i Stockholm.

Porsche Macan GTS i Stockholm

Den nya modellen i Porsches kompakta SUV-familj har efternamnet GTS, eller mer specifikt Gran Turismo Sport. Porsche Macan GTS är en bil som kombinerar det ...