Kaffemaskinen E8  – en lyxig sanndröm

Den senaste generationen av den mest framgångsrika kaffemaskinen från JURA övertygar återigen. Nu med en nytolkad design och tekniska lösningar som man hittills bara hittat i premiumsegmentet. Extra plus blir det för att den nu finns tillgänglig till kampanjpris.

Vi på HOOM vet att JURA alltid har haft fokus på smakupplevelsen när det kommer till deras kaffemaskiner. E8:an imponerar fortfarande med det professionella Aroma-malverket som ger ett idealiskt malresultat och sina toppmoderna bryggprocesser som maximerar kaffearomerna. Här finns också trendiga specialiteter som tillreds med hjälp av finporigt mjölkskum.

Den innovativa E8 behärskar faktiskt hela 17 olika specialiteter – från aromatisk espresso till trendig cortado. Även långa, milda specialiteter som caffè Barista och lungo Barista tillreds i bästa kafékvalitet. Ett nytt vätskesystem tillreder dem efter bästa baristatradition. Den som önskar en intensiv njutning kan piffa upp sin cappuccino, flat white och latte macchiato med extrafunktionen Extra Shot.

”Upplev alla kaffespecialiteterna som JURA:s helautomatiska kaffemaskiner kan tillreda med en enkel knapptryckning.”

Tack vare det vidareutvecklade vätskesystemet utförs till och med mjölksystemsrengöringen automatiskt med en knapptryckning. Ytterligare en funktion hos E8 som man känner igen från JURA:s toppserier. Dessutom övertygar den med ännu mer intuitiv hantering och en lekande lätt manövrering.

Med hela 90 år på nacken har JURA lång erfarenhet av att tillverka helautomatiska kaffemaskiner av högsta kvalitet. Det är det enda företaget i världen som helt fokuserar på helautomatiska kaffemaskiner i premiumklass. Med åren har de blivit sanna specialister som erbjuder produkter som är en kombination av innovation, precision, kvalitet, tillförlitlighet och hållbarhet.

Sugen på ny kaffemaskin? Ta då en titt på deras hemsida eller besök deras showroom i Stockholm, närmare bestämt i Hammarby Sjöstad (Hammarby Kaj 14). För att skapa trygghet och vägledning inför ett köp av någon av deras modeller erbjuder JURA en unik premiumservice. Du kan också besöka en av deras auktoriserade återförsäljare och där uppleva ett nytt sätt att njuta av kaffe. Just nu är E8 på kampanj hos återförsäljare i hela Sverige. Passa på att investera så att du kan säkra din kaffenjutning i hemmet.

Läs mer här: se.jura.com

 

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar