BOSS by Caro Daur – The Capsule Collection

BOSS by Caro Daur. Exklusiva kläder och exklusivt mode i den nya kollektionen från Boss.

Boss har nu ett spännande samarbete med den tyska entreprenören och influencern Caroline Daur. Caro valdes ut av Ingo Wilts, som är så kallad chief brand officer på Boss, för att lyfta den del av kollektionen som riktar sig mot kvinnor då man firade 20 år. Hela kollektionen – kallad The Capsule Collection – består av användbara plagg med snygg och tidlös design. Stilren form och hög kvalitet skapar en garderob som man kan ha glädje av under lång tid. Du hittar hela 17 delar för ”the modern woman on the go”.  Allt presenterat i neutrala och sofistikerade färger.

Explore a capsule of must-have pieces that work for any occasion, presented in neutral shades of black, soft cream and beige and inspired by Daur’s own personal style.

Modemärket Boss tillverkar klädesplagg och accessoarer av hög kvalitet sedan 1950-talet. Med precision har företaget kunnat etablera ett internationellt rykte och är idag ett av de ledande märkena inom modebranschen.

Läs mer på: www.hugoboss.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Stor guide för dig som ska bygga nytt med viktiga tips och råd.

Villa Gertrudsvik

Vi på HOOM är hela tiden på global jakt efter intressant arkitektur. Därför är det extra glädjande när vi åter hittar ett boende på hemmaplan ...