Solglasögon från Hugo Boss

Solglasögon från Hugo Boss. Exklusiva solglasögon från Boss.

Bruna solglasögon av Boss. Tidlös design och vackra detaljer. Bågarna är transparenta och ger en elegant look. Hela damkollektionen andas en exklusiv livsstil och hör ihop med varumärkets moderna anslag.

Distinctively designed sunglasses by BOSS, fitted with mirrored lenses for a light-catching effect. The brown frames are crafted in nylon with transparent edging to create a multi-layered look. Hardware details at the hinges, branding and three-dimensional end-tips underline the cutting-edge style of these new-season sunglasses.

Modemärket Hugo Boss tillverkar klädesplagg och accessoarer av hög kvalitet sedan 1950-talet. Med precision har företaget kunnat etablera ett internationellt rykte och är idag ett av de ledande märkena inom modebranschen.

Läs mer på: www.hugoboss.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Chelini 1898

Chelini 1898

Elegant sovrumsmiljö från Chelini i kollektionen 1898. Här hittar man dessutom ett stort antal möbler som är anpassade för varje rum. Man vill lyfta fram ...