Snygga solglasögon från Boss

Snygga solglasögon från Boss. Här hittar du exklusiva glasögon från Hugo Boss och andra välkända och lyxiga varumärken.

Snygga solglasögon från Boss (0675). Bågarna är transparenta och ger en elegant och tidlös look. Härligt retro! Perfekta om man vill känna sig som en filmstjärna i sommar. Hela damkollektionen andas en exklusiv livsstil och hör ihop med varumärkets moderna anslag.

Striking cat-eye sunglasses in brown by BOSS with grey, colour-graduated lenses in a modern design. Elaborate details, as well as a three-dimensional metal cap and an artistic pin in the hinge, complete this stylistically confident look. The visible core wire and the inner micromesh texture of the transparent temples complete this stylishly elegant design.

Modemärket Hugo Boss tillverkar klädesplagg och accessoarer av hög kvalitet sedan 1950-talet. Med precision har företaget kunnat etablera ett internationellt rykte och är idag ett av de ledande märkena inom modebranschen.

Läs mer på: www.hugoboss.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Råd och tips som lyfter din trädgård.

Växthus – 10 tips

Nu när våren är här är det dags att ta tag i trädgården. För dig som vill förlänga säsongen så kan ett vackert växthus vara ...