Exklusiva solglasögon från Hugo Boss

Exklusiva solglasögon från Hugo Boss.

Exklusiva solglasögon från Hugo Boss. De klassiska bågarna är mönstrade likt snyggt sköldpaddsskal och ger en elegant look. Perfekta på en båt eller i bilen i sommar. Hela herrkollektionen andas en exklusiv livsstil och hör ihop med varumärkets moderna och lite lyxiga anslag.

Distinctive sunglasses by BOSS, crafted in hard-wearing acetate with warm tortoiseshell hues. The bold, faceted frames are emphasised by a retro-inspired keyhole nose bridge and visible rivets appear at the front and temples providing subtle nods to craftsmanship. Embrace BOSS style in your eyewear collection with these sleek sunglasses, fitted with adjustable end tips for total comfort.

Modemärket Hugo Boss tillverkar klädesplagg och accessoarer av hög kvalitet sedan 1950-talet. Med precision har företaget kunnat etablera ett internationellt rykte och är idag ett av de ledande märkena inom modebranschen. Dessa exklusiva solglasögon från Boss bekräftar det.

Läs mer på: www.hugoboss.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Officine Gullo - för det exklusiva köket

Exklusivt från Officine Gullo

Italienska Officine Gullo har en kraftfull och unik design. Deras exklusiva produkter är handgjorda i Florens och känns igen på att metalldetaljerna är helt i ...