Snygg väska från Hugo Boss

Snygg väska från Hugo Boss. Exklusiva väskor, solglasögon och kläder från Boss.

En snygg och mångsidig tote bag, i präglat italienskt läder, från Boss. Återigen ser man att tidlös design är en vinnare i längden. Stilren form och hög kvalitet ger en väska som man kan ha glädje av under lång tid.

With multiple compartments, this bag offers functional style, and is detailed with hand-painted edges and a hardware-trimmed hangtag for a chic look. Cotton lining and a zip closure complete this elegant accessory.

Finns i svart och en mörkröd färg. Måtten är: 30 x 36 x 13cm

Modemärket Hugo Boss tillverkar klädesplagg och accessoarer av hög kvalitet sedan 1950-talet. Med precision har företaget kunnat etablera ett internationellt rykte och är idag ett av de ledande märkena inom modebranschen.

Läs mer på: www.hugoboss.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

Yachts: Told U So

Megayachten Told U So är 45 meter lång och byggd av italienska Benetti Yachts i Livorno. Det här är en elegant internationell yacht som fått ...