Nyheter från Louis Vuitton

Nyheter från Louis Vuitton. Exklusiva, vackra och snygga väskor.

Få mönster är så klassiska som Louis Vuittons välkända LV-monogram. I över hundrafemtio år har det franska varumärket levererat några av de mest välgjorda väskor som världen skådat. Nu tar vi en närmare titt på en tidlös favorit som du hittar bland vårens alla färggranna nyheter.

Ända sedan 1854 har Louis Vuitton förknippats med unik design av allra högsta kvalitet och märket har genom århundradena kommit att bli ett av världens mest prestigefyllda. Trots den långa historien har tillverkningsprocessen inte ändrats särskilt mycket genom åren och mycket görs fortfarande för hand. Nästa års kollektioner kommer vara mycket färggranna så vi väljer istället en produkt med tidlös design.

With the 2022 Cruise collection, Louis Vuitton steps into this singular geometry, from the ’le Astronomique’ to ’Le Douze Colonnes’ and ’Le Jardin des Droits de l’Homme’, culminating in ’La Passerelle’, opening as many imaginary portals to traverse the atmosphere and — why not? — touch infinity.

När han öppnade sin första verkstad på Rue Neuve des Capucines i Paris kunde nog den franske väskmakaren Louis Vuitton inte ana att hans namn skulle leva vidare som varumärke i över 150 år. Men tack vare en osviklig känsla för kvalitet har det numera världsledande modehuset blivit synonymt med väskor, kläder och accessoarer av allra högsta klass.

Läs mer på: www.louisvuitton.com

About author

Redaktionen

Någon av oss på redaktionen har skrivit det här. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor, antingen här eller på info@hoom.se.

Liknande artiklar

La Cornue Grand Palais 180 är en av världens bästa och mest exklusiva spisar. När du vill ha en exklusiv spis i ditt exklusiva kök är det La Cornue i Stockholm som gäller.

La Cornue Grand Palais 180

Franska La Cornue är som vi tidigare skrivit spisarnas spis. Det här är den exklusiva spisen som regerar över all världens spisar. Och så har ...